20 juni 2017

Dealers gezocht

Wilt u dealer worden en onze systemen verkopen?
 
VoPuDATA Computers is op zoek naar dealers!
 
Wij kunnen u aantrekkelijke marges bieden op onze eigen merk systemen. Op alle sytemen geven wij een garantie van 24 maanden. Heeft uw klant een systeem dat defect is en deze valt binnen de garantie, dan stuurt u het systeem naar ons op en zullen wij het systeem repareren. In bepaalde gevallen mag u het syteem ook zelf repareren en zullen wij zorgen dat de kosten van de onderdelen vergoed worden. Dit kan uitsluitend na goedkeuring door VoPuDATA Computers. Hierdoor zal de tijd dat uw klant de PC kwijt is voor reparatie aanzienlijk korter zijn dan bij de A-merk PC’s. Wij garanderen binnen een week de PC weer gerepareerd te hebben.
Op onze website kunt u standaard systemen vinden, mocht uw klant extra’s willen, zoals bijvoorbeeld een cardreader of grafische kaart, neem dan contact met ons op en wij vertellen u de klantenprijs. U krijgt op de extra’s dezelfde marge als op het standaard systeem.
Wij zullen zelf de systemen niet voor een lagere prijs verkopen dan de adviesprijs. Hierdoor zitten wij u niet in de weg en kunt u de systemen verkopen voor dezelfde prijzen als wij zelf.
 
Wat zoeken wij:
  • Dealers met een computerwinkel. De marges die te realiseren zijn hangt af van het feit of u showroom modellen neerzet en/of voorraad neemt.
  • Dealers zonder winkel. Dit zijn bijvoorbeeld de reparateurs die bij de mensen aan huis komen. Ook hier hangt de marge af van eventuele voorraad.
  • Dealers met een ander soort winkel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bouwmarkt, telefoon reparatiewinkel maar ook andere winkels, je kunt het zo gek niet bedenken.
Is uw interesse gewekt? Vul dan het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.