Prima service voor een eerlijke prijs

Vernieuwde website

Wij hebben onze website een nieuw uiterlijk gegeven. U kunt onze webshop bereiken via de link bovenaan. U kunt uiteraard bij ons nog steeds alles krijgen op computergebied.
 
Onze eigen merk PC’s kunnen wij u uiteraard ook nog steeds leveren. Wij leveren maatwerk en als u op zoek bent naar een computer, helpen wij u graag de juiste machine te kiezen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een systeem op maat.
 
Naast computers en laptops leveren wij ook onder andere toetsenbord, muis, monitor, switch, SecondLife inkt cartridge, USB Stick, kabel, externe harde schijf, SSD schijf, router, range extender, powerline, USB hub en nog veel meer.
 
Wij kunnen vele merken leveren maar doen het meeste met TP-Link, Trust, Acer, Asus, Lenovo, Toshiba, LogiLink en BenQ.
 
Uiteraard blijven wij ook uw computer repararen en onderhouden. Onze bekende APK voor uw PC blijven wij eveneens uitvoeren, maar ook virus verwijdering. Wij hebben een slagingspercentage van 90% als het gaat om de reparatie van computers. Uiteraard zijn de reparaties en onderhoud niet gratis, maar het komt wel dicht in de buurt, wij hanteren eerlijke prijzen.
 
Bent u op zoek naar een product en ziet u deze niet op onze site, stuur ons dan een email en wij zullen u zo spoedig mogelijk de prijs doorsturen en actuele levertijd.
 
Mist u nog iets aan onze website, schroom dan niet en stuur een email. Wij gaan dan kijken of uw wensen te realiseren zijn.

ONS TEAM

KLANT AAN HET WOORD

Nieuws Blog